در واقع پالت پلاستیکی کیک یا چند منظوره، کفگیر یخ، ترنر، باله شکاف دار و پالت چوبی ظروفی هستند که ممکن است در آشپزخانه خود داشته باشید که نام یکسانی دارند اما برای اهداف متفاوتی استفاده می شوند.
پالت اصلی آشپزخانه به عنوان باله یا ترنر نیز شناخته می شود. این یک قطعه صاف زاویه دار از فلز یا پلاستیک مقاوم در برابر حرارت است که از یک دسته بلند بیرون می آید.
عموماً برای بلند کردن یا چرخاندن آسان غذا در تابه استفاده می شد. این می تواند دارای شیارها یا شیارهای هوا برای آزاد کردن آسان غذا باشد یا می تواند بدون هیچ سوراخی جامد باشد.
در هر صورت، این ابزاری است که برای برگرداندن پنکیک، فیله ماهی، نان همبرگر و هر غذایی که باید برگردانده شود یا به راحتی بلند شود تا به جای دیگری منتقل شود.
در آسیا پالت کاملاً ظاهر متفاوتی دارد: از چوب ساخته شده است و سر صاف پالت اصلاً زاویه دار نیست. در حالی که استفاده از این نوع پالت برای برگرداندن غذا سختتر است، اما هدف اصلی آن «برگرداندن» نیست بلکه انداختن غذا در تابه، معمولاً یک ووک است.
این پالت ها را میبینید که به صورت جفت یا همراه با پالت مشابه دیگری برای ریختن برنج سرخشده یا دیگر غذاهای سرخشده در یک ووک در یک رستوران چینی استفاده میشوند.
وقتی صحبت از پخت و پز می شود، «پالت» که استفاده می کنید قطعاً همان «پالت» ای نیست که هنگام پخت و پز استفاده می کنید. یک پالت برای هر یک از این کارهای آشپزخانه وجود دارد: پالت سیلیکونی.
پالت سیلیکونی عمدتاً در پخت و پز استفاده می شد، اما به دلیل تطبیق پذیری زیاد استفاده از آن، خود را تبدیل به یک ابزار آشپزخانه چند منظوره کرده است.
چه در حال پخت و پز یا آشپزی باشید، هیچ ابزار دیگری نمی تواند کناره های کاسه، ماهیتابه یا هر ظرف دیگری را به تمیزی یا کارآمدی یک پالت سیلیکونی خراش دهد. نه تنها این، سیلیکون می تواند با خیال راحت در برابر حرارت بالا بدون ذوب شدن مقاومت کند و بنابراین، می تواند برای پخت و پز به جای سایر ظروف آشپزخانه سنتی استفاده شود.
به همین دلیل است که علیرغم استفاده اولیه از آن به عنوان ظروف پخت و پز، به پالت چند منظوره برای پخت و پز و پخت تبدیل شده است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.